Dostava, plaćanje i reklamacije

DOSTAVA

Svi artikli kupljeni na web shop-u, www.amarilis.info, dostavljaju se na vašu adresu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.
· Roba koja se naruči putem web shop-a, radnim danom, dostavlja se u roku od 72 radna sata na kućnu adresu, a na teritoriji Kantona Sarajevo isti dan.
· Narudžbe čija vrijednost iznosi preko 150,00 KM, s PDV-om, dostavljaju se besplatno na adresu kupca na teritoriji BiH, kao i dostava na teritoriji Kantona Sarajevo bez obzira na cijenu.
· Cijena dostave je 8,00 KM po jednoj pošiljci, za male pakete od 0,25m3 do 25kg.
· Cijena za velike pakete se dogovara sa kupcem prije dostave na adresu.
Nedjelja je neradni dan osim ako je u pitanju hitna isporuka uz prethodni dogovor sa kupcem.
Sve narudžbe se dostavljaju na vašu adresu putem vozila našeg voznog parka ili putem transportnih servisa, kao i dostavnim službama koje imaju Ugovor s nama. Sve narudžbe su zapakovane tako da se ne mogu oštetiti u toku transporta.
Molimo vas, da prilikom preuzimanja pošiljke istu provjerite radi mogućih oštećenja. Ukoliko se utvrdi da je pošiljka oštećena ili uništena, niste dužni preuzeti istu, a ako ste robu platili biće vam vraćen novac.
Sve vaše narudžbe možete izvršiti na web stranici www.amarilis.info ili putem naših telefona +387 33 688 687 i +387 62 535 245 .

PLAĆANJE

 1. Cijene koje su prikazane na web shop-u važe za plaćanje gotovinom, virmanom i debitnom karticom. Proizvode koje naručite putem web shop-a možete platiti na jedan od sljedećih načina:
 2. Gotovinskim plaćanjem – proizvod plaćate u gotovini osoblju dostavnog servisa prilikom dostave na vašu adresu.
 3. Kartično, putem našeg web shopa. Odabirom ovog načina plaćanja sigurnost vaših podataka je zagarantovana i osigurana putem sigurnosnog certifikata.
 4. Gotovinom i debitnom karticom u našim objektima.

REKLAMACIJA
Ukoliko ste nezadovoljni s kupljenim proizvodom, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da vašu žalbu riješimo u najkraćem mogućem roku. Ako ustanovite, prilikom prve upotrebe da je artikal kojeg ste dobili oštećen ili ne odgovara navedenim specifikacijama koje su istaknute na web stranici molimo vas da nas kontaktirate i obezbijedite nam sljedeće informacije:

 • Ime i prezime
 • Naziv artikla
 • Opis reklamacije

  Reklamacije možete dostaviti putem kontakt stranice https://amarilis.info/contact/.
  Nakon što zaprimimo informaciju o reklamaciji, pitaćemo vas sljedeće:
  Želite li da vam dostavimo novi proizvod ili želite povrat novca.

POVRAT NOVCA
Nakon primljene reklamacije i uvida u stanje proizvoda obavezujemo se da u roku od 72 sata izvršimo povrat novca na vaš račun ili vama lično ukoliko ste artikl kupili u našoj radnji.

SIGURNOST PODATAKA
Vaša bezbjednost je garantovana jer AMARILIS d.o.o. koristi najnovije bezbjednosne mjere da zaštiti Vaše podatke koje ostavljate prilikom naručivanja na Web Shop-u.

ČUVANJE VAŠIH PODATAKA
AMARILIS d.o.o obavezu čuvanja Vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno i svaku informaciju koju ostavite tretiraćemo u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka.

Shopping Cart